Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Will Smith flet për marrëdhënien jashtëmartesore të Jada Pinkett Smith, artisti surprizon me deklaratën e tij!

Will Smith thotë se Jada Pinkett Smith kishte anëtarë të familjes që kishin një marrëdhënie jokonvencionale. Në numrin e nëntorit të GQ, fansat morën një pamje paraprake të asaj që Will Smith do të zbulojë në lidhje me martesën e tij me Jada Pinkett Smith në kujtimet e tij të ardhshme.

Disa çifte nuk kanë asgjë për të fshehur. Merrni, për shembull, Will Smith dhe Jada Pinkett Smith, të cilët kanë ndarë pothuajse çdo detaj të martesës së tyre 23-vjeçare, përfshirë marrëdhënien e Jada me August Alsina gjatë një ndarje të shkurtër nga burri i saj.

Tani, 13 muaj pas zbulimit të asaj bombe, Will po shikon prapa episodin famëkeq të korrikut 2020-ës, ku ai u bashkua me gruan e tij për të diskutuar një periudhë jo-monogamie në martesën e tyre. Kur u pyetën nga GQ pse donin të kishin një diskutim të sinqertë, publik për botën, aktori nuk ngurroi të shpjegonte.

Ndjekja e së vërtetës është mënyra e vetme për të qenë të lumtur në këtë jetë. Ne arritëm në njëfarë marrëveshjeje se vërtetësia ishte lirimi nga prangat e famës dhe shqyrtimi publik. Jada kurrë nuk besoi në martesën konvencionale. Jada kishte anëtarë të familjes që kishin një marrëdhënie jokonvencionale. Kështu që ajo u rrit në një mënyrë që ishte shumë e ndryshme nga ajo që unë u rrita. Kishte diskutime të rëndësishme të pafundme rreth asaj që është përsosmëria relacionale. Cila është mënyra e përsosur për të bashkëvepruar si çift? Dhe për pjesën më të madhe të marrëdhënies sonë, monogamia ishte ajo që ne zgjodhëm, duke mos menduar për monogaminë si përsosmërinë e vetme relacionale.