Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

William dhe Kate marrin leje për të thyer rregullin e Mbretëreshës?! Zbuloni çfarë ka bërë çifti mbretëror…

Mbretëresha duhej t’i jepte leje të veçantë Princit William dhe Kate Middleton që të shkonin me pushime si familje. Duka dhe Dukesha e Kembrixhit u panë në aeroportin Gatwick me fëmijët e tyre teksa udhëtonin për në një vend të pazbuluar.

Kate, William and their children have jetted off on holiday

Familja mbretërore u pa jashtë Suitës Windsor, e cila është e rezervuar për Familjen Mbretërore dhe personalitete të tjera të profilit të lartë, me 8-vjeçarin Princin George, 6-vjeçaren Charlotte dhe 3-vjeçarin Princin Louis.

cambridges

Familja mbretërore ka bërë disa pushime së bashku, duke përfshirë turne mbretërore në Kanada, Poloni dhe Gjermani. Por pushimi i fundit mund të jetë një nga herët e fundit që familja udhëton si grup, raporton CornwallLive.

Prince William, Kate Middleton and the children have been spotted with their suitcases at Heathrow airport, excited for a well-deserved holiday.

Për shkak të një sërë rregullash të çuditshme të krijuara për të mbrojtur familjen mbretërore, anëtarët e rritur të familjes shpesh nuk lejohen të fluturojnë së bashku nëse udhëtimi i tyre nuk miratohet nga Madhëria e Saj.

Prince William, Kate Middleton and the children have been spotted with their suitcases at Heathrow airport, excited for a well-deserved holiday.

Me familjen e Kembrixhit që po shkonte jashtë vendit, u vu në pikëpyetje nëse rregulli do të hynte në lojë. Kur George të mbushë 12 vjeç, atij do t’i kërkohet të fluturojë veç nga babai i tij. Kjo për shkak se William dhe George janë përkatësisht i dyti dhe i treti në radhën e fronit, që do të thotë se ata duhet të udhëtojnë veç në rast se ndodh diçka tragjike gjatë udhëtimit të tyre. Rregulli gjithashtu ndalon Charles dhe William të fluturojnë së bashku, si dhe Charles me Mbretëreshën Elizabeth.