Celebrities Showbiz

William dhe Kate në një shtëpi të re vetëm 4 dhoma gjumi dhe asnjë shërbëtor të përhershëm!

Një shtëpi “modeste” që aspak nuk bie në sy, që nuk ka nevojë për rinovime apo kosto shtesë sigurie për të mos rënduar taksapaguesit, një shtëpi pranë Mbretëreshës dhe afër shkollave lokale për George, Charlotte dhe Louis. Këto janë kërkesat e Dukës së Kembrixhit, Dukeshës dhe familjes, të cilët do të transferohen në Adelaide Cottage në Windsor. Vetëm katër dhoma gjumi, pa staf bashkëjetues, por ato do të jenë 10 minuta në këmbë nga Elisabetta.

Kate dhe William duan të revolucionarizojnë imazhin e vërtetë dhe të fokusohen te “normaliteti”. Ata nuk janë në kërkim të shtëpive të pasura për fëmijët e tyre, por për komoditetin e një vilë miqësore për familjet, që ndodhet brenda një distancë në këmbë nga Kapela e Shën Gjergjit dhe Kështjella Windsor në Berkshire. Fëmijët e çiftit, George, 8 vjeç, Charlotte, 7 dhe Louis, 4 vjeç, pritet të fillojnë të ndjekin shkollat ​​lokale në shtator.

Kembrixh do të jetë disa minuta larg mbretëreshës Elizabeth, e cila duhet të rrethohet me të dashurit, pasi ajo është gjithnjë e më e vetme me stafin e saj. Prania e William dhe stërnipërve të tij sigurisht që do të vlerësohet nga ajo, e cila është 96 vjeç dhe së fundmi ka vuajtur nga probleme lëvizëse dhe kaloi COVID-19.

Nga ana tjetër, marrëdhëniet me nipin tjetër, Harrin, janë gjithmonë të tensionuara. Duket se bisedimet mes Mbretëreshës dhe Dukës së Sussex-it gjatë Jubileut të Platinumit përfunduan në një bisedë 15-minutëshe dhe se vëllai i William, i zemëruar nga pozicioni dytësor që i rezervohej gjatë festimeve, u bind të largohej herët nga Londra.