Celebrities Health & Beauty

Wow çfarë ndryshimi! Ja si do të dukeshin 10 të famshme nëse do të kishin një formë tjetër të hundës

Forma e hundës është e rëndësishme kur bëhet fjalë për të dalluar një fytyrës, edhe pse është statike. Nëse ndryshoni një formë të këtij detaji, e gjithë pamja juaj mund të perceptohet shumë ndryshe nga njerëzit.

Bright Side ka bërë një krahasim se si pamja e fytyrës ndryshon duke ndërruar forma të ndryshme të hundës, dhe ndryshimi është drastik!

1. Angelina Jolie

2. Sarah Jessica Parker

3. Scarlett Johansson

4. Selena Gomez

5. Emilia Clarke

6. Dua Lipa

7. Jennifer Aniston

8. Rihanna

9. Jennifer Lawrence

10.Julia Roberts