Xhoi Jakaj: “Dua të drejtoj burgun e burrave!”
Ndryshe • 18:45 29/06/2022
‘Ndryshe’ erdhi dhe këtë episod me dy të ftuar shumë të veçantë, ku në pjesën e dytë ‘pyetjeve pikante’ të Salsanos dhe Adit iu përgjigj aktivistja dhe ish-drejtoresha e Burgut të Grave 325, Xhoi Jakaj. Xhoi Jakaj Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Nga grushtat e gjimnazit tek simpatia për Xhemi Shehun. Hamit Valteri i rrëfen të gjitha!
Ndryshe 20:39 28/09/2022
Irini Qirjako do të performojë në kurorëzimin e Mbretit Charles?!
Ndryshe 20:36 28/09/2022
Ballkon i hapur apo i mbyllur, ja si është më mirë…
Ndryshe 20:33 28/09/2022
A doni punë?! Adi dhe Salsano gati t’ju ndihmojnë.
Ndryshe 20:24 28/09/2022
Halit Valteri në Ndryshe: “Meta ka 30 vjet që ha m*…”
Ndryshe 19:47 28/09/2022
Halit Valteri në Ndryshe nuk ‘i kursen’ akuzat për politikanët shqiptarë!
Ndryshe 17:29 28/09/2022
Nga modele në pornostare, Slimoneva Retushanga ka një mesazh të rëndësishëm për ju!
Ndryshe 23:04 22/09/2022