Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Yjet e “Sex and the City” dikur dhe sot!

Sezoni i parë i “Sex and the City” u shfaq premierë 23 vjet më parë, dhe tani jemi të lumtur të shohim vazhdimin, “And Just Like That”. Për 6 vjet, personazhet në shfaqje mësuan gratë në mbarë botën të duan jetën e tyre, të jenë të guximshme dhe të mos kenë turp nga vetja. 4 shoqet më të mira, Carrie, Miranda, Charlotte dhe Samantha, janë bërë jo vetëm modele, por edhe idhuj të modës, stilet e të cilëve janë kopjuar nga shumë njerëz.

Tani jemi kuriozë të dimë se si duken këta personazhe në serinë e re. Hidhini një sy imazheve të mëposhtme. Do të kuptoni se, edhe nëse ndryshojnë format e trupit, shtohen disa rudha më tepër në fytyrë, apo bie një sasi e flokëve, bukuria dhe talenti qëndrojnë ende.

Carrie Bradshaw

Miranda Hobbes

Charlotte York

Mr. Big

Stanford Blatch

Steve Brady

Harry Goldenblatt

Anthony Marantino

Lily Goldenblatt

Rose Goldenblatt

Brady Hobbes