Yvon Chouinard, një rast për t’u marrë shembull!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:30 27/09/2022
Në këtë video të "SNËH", Koloreto trajton rastin e Yvon Chouinard që padiskutim duhet të merret shembull. Koloreto Cukali Dj Ankloe
Një festë kombëtare që ‘mban erë’!
Sot Nuk Është e Hënë 14:35 29/11/2022
10 shenja që tregojnë se je patriot!
Sot Nuk Është e Hënë 14:34 29/11/2022
Albin Kurti e godasin me qershi…
Sot Nuk Është e Hënë 14:31 29/11/2022
“Gjatë 110 viteve shkatërrojnë Shqipërinë dhe një herë në vit bëhen patriotë…”
Sot Nuk Është e Hënë 14:30 29/11/2022
Në 365 ditë të vitit që e shkatërrojmë Shqipërinë e duam vetëm dy ditë në Nëntor!
Sot Nuk Është e Hënë 20:54 28/11/2022
Pse Botërori i vitit 2022 nuk po ndiqet si dikur?!
Sot Nuk Është e Hënë 14:32 23/11/2022
“Misteri i Mjellmës”, një përshkrim sa real aq edhe virtual i mungesës së drejtësisë!
Sot Nuk Është e Hënë 11:26 23/11/2022