Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Zbulohen detaje të reja për raportin e Mbretëreshës Elizabeth me Princeshën Diana!

Një libër i ri mbretëror pohon se nuk ka dyshim se Mbretëresha ishte “e dashur” me Princeshën Diana ndërsa ajo ishte e martuar me Princin Charles. Charles dhe Diana u martuan në një martesë të madhe përrallore mbretërore në vitin 1981 të shikuar nga miliona, por u ndanë zyrtarisht në vitin 1992, dhe u divorcuan zyrtarisht katër vjet më vonë.

Prince Charles, Prince of Wales and Diana,

Vitet e tyre së bashku ishin të vështira dhe raporte të ndryshme në atë kohë sugjeruan që anëtarët e familjes besonin se Diana luajti një rol të madh në prishjen e marrëdhënies. Disa nga gjërat që Diana tha dukeshin si të trazuara në Pallat dhe kjo ngjalli pyetje pse ajo do të “rrezikonte institucionin me të cilin ishte martuar”.

Prince Charles, Prince of Wales and Diana,

Tani një libër i ri prek pasojat e ndarjes që tronditi monarkinë dhe duket se Princesha Diana kishte një aleate shumë të vendosur. “The Queen”, e shkruar nga autori kryesor Matthew Dennison, eksploron jetën e monarkes në sytë e burimeve mbretërore, të së kaluarës dhe të tashmes. Dennison i tha Fox News:

Nuk ka dyshim se Mbretëresha ishte simpatike për Princeshën e Uellsit. Është e qartë se Mbretëresha kishte një dashuri të madhe personale për të. Por ju e dini, njerëzit nuk diskutonin për shëndetin mendor në atë masë që ne bëjmë sot. Njohuritë e njerëzve për të ishin më pak.

Natyrisht, Mbretëresha, duke qenë një brez më i vjetër se Princesha e Uellsit, kishte një edukim të modës shumë të vjetër. Ishte një edukim i fundit të shekullit të 19-të, ku ju me siguri nuk flisnit për ato gjëra. Unë nuk mendoj se ka pasur ndonjëherë mungesë dashurie. Unë mendoj se Mbretëresha nuk e kuptoi pse Princesha mund të thoshte ose të bënte gjëra që do të rrezikonin institucionin në të cilin ajo ishte martuar, e cila ishte gjithashtu trashëgimia e fëmijëve të saj.

Diana kishte folur për ndjenjat e dështimit dhe buliminë e shfrenuar, për të cilën ajo pretendoi se zbulimi i të dashurës së Charles kishte kontribuar. Intervista famëkeqe e Dianës me Martin Bashir shkaktoi prishje brenda familjes mbretërore, kur ajo tha “ishim tre prej nesh në këtë martesë”.

Diana and Charles