Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Zbuloni 3 paragjykimet për burrat në lidhje me seksin!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:29 26/10/2021
"Sot Nuk Është e Hënë" erdhi edhe këtë javë me një episod shumë të veçantë. Në njërën nga pjesët e emisionit, Koloreto na hodhi poshtë 3 paragjykimet për burrat në lidhje me seksin! Koloreto Cukali Dj Wizii
Zbuloni për çfarë flet “Lufta nuk ka fytyrë gruaje” nga Svetlana Alexiyevich!
Sot Nuk Është e Hënë 20:41 30/11/2021
Vepra muzeale e Shqipërisë që kryeministri e çoi për qokë…
Sot Nuk Është e Hënë 20:02 30/11/2021
Sfida e TikTok që të bën të famshëm nëse të bien të fikët në kohë reale…
Sot Nuk Është e Hënë 20:01 30/11/2021
“Shqipëria jo për t’i kënduar po për t’i qarë hallin…”
Sot Nuk Është e Hënë 19:59 30/11/2021
“Çfarë janë disa vite për doktorin dhe ambiciet e tij…”
Sot Nuk Është e Hënë 19:56 30/11/2021
Ora e seksit, çfarë nënkupton termi ‘incel’?!
Sot Nuk Është e Hënë 19:43 30/11/2021
Ja çfarë duhet të dini për ‘covid party’!
Sot Nuk Është e Hënë 19:22 30/11/2021