Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Love & Sex

Zbuloni 3 shenja të Zodiakut që kanë nevojë për hapësirë ​​në marrëdhëniet e tyre!

Ne rrallë e respektojmë nevojën për hapësirë të partnerit tonë, në fakt, e kemi frikë, duke dalë automatikisht në përfundimin se ata nuk janë më të interesuar të jenë partnerë me ne. Ne jemi njerëz dhe ka raste kur thjesht na duhet të jemi vetëm, ose të lejojmë që koha e lirë të ekzistojë thjesht pa vetëdijen e vazhdueshme për të qenë partnerë. Më poshtë, zbuloni 3 shenja të Zodiakut që kanë nevojë për hapësirë ​​në marrëdhëniet e tyre!

Binjakët (21 maj – 20 qershor)

Kjo nuk do të thotë që ju nuk jeni të interesuar për partnerin tuaj, por do të thotë që ju dëshironi kohën tuaj vetëm, dhe nganjëherë bëhet aq keq sa ju nuk dini si t’i qaseni partnerit tuaj me kërkesat tuaja. Ata nuk e kuptojnë pse doni të jeni larg tyre dhe ju nuk e kuptoni se si ata nuk mund ta kuptojnë këtë kërkesë të vogël. Siç mund ta shihni, kjo mund të shkojë në rrugën e gabuar shumë lehtë nëse njëri prej jush nuk flet.

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)

Jeni ju që dëshironi hapësirë ​​në marrëdhënie, por kjo nuk është për asnjë arsye tjetër përveçse ju nuk doni të harroni kush ishin para se të përfshiheshit në një raport. Ndërsa ju nuk dëshironi t’ia shpjegoni atij këtë gjë, sepse prisni që ai t’ju mirëkuptojë vetë, ju gjithashtu dëshironi mos të keni as keqkuptime dhe kontradikta.

Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)

Ju gjithmonë keni kërkuar hapësirë ​në çdo marrëdhënie, por a mund ta përballoni atë kur jeni ai nga i cili dikush tjetër dëshiron të largohet, qoftë vetëm përkohësisht? Ju jeni të pavarur, por jeni edhe egomaniakë. Sigurisht, ju do të pranoni, kur partneri juaj t’ju thotë se ata duan pak kohë për veten e tyre, por kjo do t’ju shqetësojë. Por, është paksa ironike sepse shpeshherë jeni vetë ju ata që doni hapësirë.