Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Sociale

Zbuloni fshatin ku ka vetëm meshkuj!

Me vendndodhje disa kilometra larg autostradës Rrogozhinë-Kavajë, në një fshat ku jetojnë rreth 20 familje në mjerim të plotë, pa ujë, kanalizime, në kushte mbijetese.
Ky vend mban emrin Mushnik, ku të gjithë fajësojnë kushtet e tyre të jetesës për beqarinë. “Asnjë femër nuk vjen në fshat”, janë shprehur ata dhe prandaj ka 50-vjeçarë pa familje.

Në qytet nuk mund të dalin dot pasi rruga për të shkuar është shumë e vështirë dhe i duhet të ecin në këmbë 5 kilometra.
Një mënyrë tjetër për të fituar të ardhura është punimi i tokës, por dhe kjo me sasi të vogla pasi të mbjellësh e të blesh makineritë bujqësore shkon shumë më shtrenjtë për shkak të rrugës së keqe.
Shumë rrallë mund të kalojnë njerëz të tjerë përveç banorëve që jetojnë aty.