Zbuloni kush e kryeson “Social Top 5” këtë javë…
Live From Tirana • 09:43 14/05/2022
Nuk ka si të mungojë kjo rubrikë e cila na jep më shumë detaje dhe informacione të reja në lidhje me yjet e botës së madhe të showbiz-it. Ja se cilët janë personazhet që janë pëlqyer më shumë nga publiku gjatë kësaj jave. Elios Shuli Sindi Mila Wizii Dj
Për të gjithë të apasionuarit pas teknologjisë, Brenton Bënja jep më shumë informacione!
Live From Tirana 09:07 19/05/2022
Andrra zbulon gjithçka lidhur me projektin e saj “Shën Gjergji”!
Live From Tirana 09:04 19/05/2022
Artur Havalja zbulon më shumë rreth komunitetit të sporteve urbane!
Live From Tirana 09:37 18/05/2022
Edessa zbulon si lindi ideja e remix-it të “Ma leht pa dhimbje”!
Live From Tirana 09:33 18/05/2022
“Eurovision Song Contest” parë nga sytë e Isli Islamit!
Live From Tirana 10:11 17/05/2022
Si i ka parë Mario Deda performancat në “Eurovision 2022”?!
Live From Tirana 10:10 17/05/2022
Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana 09:47 14/05/2022