Zbuloni lajmet më të bujshme të javës që lamë pas!
Live From Tirana • 10:04 09/08/2022
E ftuar në emsionin “Live From Tirana” ishte një nga gazetaret e Web-it në Top Albania Radio, Sindi Reka. U diskutua rreth lajmeve më të bujshme dhe që janë komentuar më shumë sa i përket javës që lamë pas. Albana Ruçi Elios Shuli Sindi Reka Danko Dj
Si të shfrytëzojmë maksimalisht ambientet e vogla në shtëpi, Iris Bylykbashi na mëson më shumë!
Live From Tirana 11:32 06/10/2022
Vepra “Elektroshok”, përballja e artistit me regjimin totalitar, tani tek publiku!
Live From Tirana 10:45 05/10/2022
Hapat e parë të karrierës e deri tek suksesi që e karakterizon, ja disa detaje nga jeta e Eminem!
Live From Tirana 10:43 05/10/2022
Nga parodia në këngë dashurie, La Fazani sjell projektin e tij të ri “Fluturoj”!
Live From Tirana 10:37 04/10/2022
Kosto e të jetuarit vetëm në Tiranë, Romina Ruda tregon për TAR!
Live From Tirana 10:35 04/10/2022
Xhonald Mamo na tregon si të zgjasim jetën e pajisjeve tona elektronike!
Live From Tirana 12:33 01/10/2022
Niko Komani zbulon anën tjetër të lajmeve të rreme që qarkullojnë në rrjet!
Live From Tirana 10:26 30/09/2022