Zbuloni më shumë fakte interesante nga filmi hit i Netflix,”Don’t Look Up”!
@ the Movies • 10:43 15/01/2022
Në episodin e parë të “At The Movies” për vitin 2022, Edi dhe Arta kanë diskutuar mbi filmin që po kthehet në hit në Netflix, “Don’t Look Up” dhe disa fakte interesante lidhur me të. Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Elsa Ymeri komenton të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 13:17 14/05/2022
Nuk do të donit t’i humbisni filmat më të rinj nga Cineplexx…
@ the Movies 12:55 14/05/2022
Aktori Amri Hasanlliu zbulon më tepër për filmin e ri shqiptar “Legjenda e Bastunit”!
@ the Movies 15:09 07/05/2022
“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” vjen në Cineplexx, ja çfarë duhet të dini!
@ the Movies 15:03 07/05/2022
Përfaqësuesit e Cineplexx, Eri dhe Klemi na zbulojnë premierat e fundit të filmave!
@ the Movies 10:37 30/04/2022
Zbuloni premierat më të fundit nga Cineplexx!
@ the Movies 15:28 23/04/2022
Ju njohim me pesë sugjerimet e filmave nga Ledion Liço!
@ the Movies 15:22 23/04/2022