Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Love & Sex

Zbuloni moshën ideale për seksin ideal!

Jeta seksuale zë një vend të rëndësishëm në jetën e të gjithëve. Mosha ideale është 30 vjeç, ku do të keni mundësinë të arrini kulmin tuaj seksual.

Zbuloni se përse jeta juaj seksuale do të arrijë një përmirësim drastik në moshën 30-vjeçare.

Do të arrini orgazëm.

Sipas një studimi thuhet se midis moshën 29-vjeçare dhe 30-vjeçare do të arrini gjithmonë e më shumë orgazmën. Në këtë moshë secili e njeh më mirë e më shumë veten e tij dhe kryen marrëdhënie seksuale në pozicione që vërtet i sjellin kënaqësi, duke gjetur edhe pikën G. Pozicionimi i duhur gjatë seksit në këtë moshë, do jetë i duhuri.

Nuk do e urreni më trupin tuaj.

Në këtë moshë, njerëzit fillojnë të kenë më shumë vetëbesim dhe nuk e kanë më kompleks trupin e tyre. Një nga problemet më të mëdha është ajo me trupin e tyre, sepse në shumicën e kohës nuk e pëlqejnë dhe kjo reflektohet edhe tek partneri.
Në moshën 30-vjeçare këto probleme zbehen dhe ju filloni ta shijoni ashtu si duhet seksin.

Më parë, keni pasur frikë të merrnit situatën në kontroll. Pasiguria ka bërë që të mos e shijonit siç duhej. Në moshën 30-vjeçare e dini se çfarë dëshironi dhe filloni e krijoni role në shtrat, duke eksperimentuar për ta shijuar më shumë aktin.
Tashmë, nuk do nënshtroheni vetëm ju, por edhe partneri.

Do të zgjidhni partnerë që ju bëjnë të ndiheni të sigurt dhe të respektuar.

Ka raste ku shumë të rinj, zgjedhin persona të cilët i trajtojnë shumë keq. Ndërsa në moshën 30-vjeçare ata i përzgjedhin më shumë njerëzit që kryejnë marrëdhënie seksuale. Për ta me rëndësi është që të ndihen të sigurt dhe të respektuar.

Nuk është e nevojshme për të qenë të dehur.

Në moshën 30-vjeçare njerëzit kanë më shumë vetëbesim dhe nuk e kanë të nevojshme të pijnë alkol për të shkuar në shtrat me dikë.
Dikur, kanë pasur komplekse të shumta dhe dehja ishte një zgjidhje e mirë për të hequr emocionet.

Shkoni vetëm me njerëzit që ju tërheqin.

Më të rinj, ndoshta mund të keni shkuar me persona që nuk ju kanë tërhequr shumë, sepse mjaftonte të kryenit marrëdhënie. Por tashmë, jeni më selektivë dhe nuk shkoni thjesht për të kaluar radhën. Në moshën 30-vjeçare jeni më kërkues dhe shkoni me njerëz që vërtet ju joshin.