Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Lifestyle

Zbuloni nëse jeni apo jo një nënë narciste!

Narcizmi është një fenomen ku një person me vetëbesim të ulët ka frikë të humbasë autoritetin në sytë e të tjerëve. Këta njerëz nuk ndalen askund për të arritur atë që dëshirojnë, madje mund të jenë të dhunshëm me ata që i rrethojnë. Më poshtë zbuloni si duket një nënë narciste dhe shihni a keni ngjashmëri me të.

1.       Një nënë narciste nuk do ta lejojë suksesin e fëmijës që e lë të ëmën në hijë

2.       Një nënë narciste shqetësohet vetëm për problemet e saj

3.       Ajo dëshiron ta poshtërojë fëmijën.

4.       Ajo e bën fëmijën të ndihet fajtor për atë që ai merr.

5.       Ajo mendon se gjithnjë meriton më të mirën.

6.       Dashuria e saj është e paqëndrueshme. Kur ajo do diçka, është e sjellshme. Kur ajo nuk do, është e ashpër.

7.       Asaj i intereson pafund çfarë mendojnë të tjerët për të.

8.       Ajo ankohet për njerëzit se bëjnë gjithçka kundër saj.

9.       Nënat narciste janë xheloze për bukurinë e vajzave të tyre. Por shtiren sikur janë të kujdesshme.

10.   Ajo kritikon shumë, por rrallëherë bën lavdërime.

11.   Ajo inatoset nëse dikush tjetër është në qendër të vëmendjes.