Lifestyle

Zbuloni ngjyrat e përjetshme neutrale që nuk kanë aspak lidhje me ndarjet gjinore!

Kur bëhet fjalë për veshjet e fëmijëve, ne besojmë se ngjyrat dhe stilet gjinore janë të modës së vjetër. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë veshje bashkëkohore që mund të vishen si nga djemtë ashtu edhe nga vajzat, pa kompromentuar stilin apo komoditetin. Tradicionalisht, bluja nënkupton djem, dhe roza vajza. Por nuk është gdhendur në gur, kohët kanë ndryshuar dhe ju mund ta vishni engjëllin tuaj të vogël me çfarëdo ngjyre që ju pëlqen.Ngjyrat neutrale ndaj gjinisë si e verdha, e gjelbra dhe portokalli janë zgjedhje të shkëlqyera si për djemtë ashtu edhe për vajzat.

E verdha

E verdha është një ngjyrë bebesh e përjetshme, neutrale nga gjinia. Kur prindërit në pritje nuk e dinë nëse do të kenë një djalë apo një vajzë, dhuratat priren të vijnë në nuanca të ndryshme të ngjyrës së verdhë. Ngjyra funksionon mirë me ngjyra të tjera neutrale nga gjinia, si kafe, jeshile dhe e bardhë. Nëse vendosni ta lyeni çerdhen tuaj në të verdhë, ajo duhet të mbahet e butë dhe e zbehtë, veçanërisht pasi e verdha e ndezur është ngjyra më e lodhshme për sytë. Nuancat e zbehta të të verdhës kombinohen gjithashtu mirë me rozën e zbehtë dhe blunë e zbehtë.

E gjelbër

E gjelbërta, si e verdha, është një tjetër ngjyrë tradicionalisht neutrale e foshnjës. Shumë shpesh, rrobat e bebeve neutrale nga gjinia kombinohen me jeshile të lehta ose pastel me të verdhë të zbehtë dhe të bardhë. Shumica e nuancave të gjelbër funksionojnë si neutrale kur kombinohen me ngjyra të tjera. Më shumë se çdo ngjyrë tjetër, nuancat e ndryshme të jeshiles harmonizohen mirë së bashku, ndoshta sepse është ngjyra më komode për sytë.

Portokalli

Pothuajse të gjitha nuancat e portokallisë funksionojnë mirë për djem dhe vajza. Portokallia është një ngjyrë e ngrohtë, ushqyese që stimulon sytë pa irrituar shqisat, veçanërisht kur përdoret me të bardhë ose gri të hapur. Portokallia kombinohet mirë me rozën dhe blunë. Një portokalli mesatare është më neutrale ndaj gjinisë sesa nuancat e lehta portokalli si salmon, që tradicionalisht konsiderohet më femërore.