Zbuloni premierat e fundit të cilat po shfaqen në Cineplexx këtë sezon festiv!
@ the Movies • 11:10 25/12/2021
Ashtu si në çdo episod të "At The Movies", as këtë herë nuk munguan sugjerimet tona mbi filmat më të rinj që po shfaqen në kinema në Cineplexx. Ja se cilat janë ato dhe pse nuk duhet t'i humbisni. Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Filmat e animuar të dubluar në shqip, një improvizim nga Erion Dushi dhe Lorenc Kaja!
@ the Movies 14:05 21/05/2022
Njihuni me zërat që fshihen pas filmave të dubluar në shqip, personazhet me të cilët jemi rritur!
@ the Movies 14:04 21/05/2022
Zbuloni filmat më të rinj nga Cineplexx!
@ the Movies 14:01 21/05/2022
Elsa Ymeri komenton të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 13:17 14/05/2022
Nuk do të donit t’i humbisni filmat më të rinj nga Cineplexx…
@ the Movies 12:55 14/05/2022
Aktori Amri Hasanlliu zbulon më tepër për filmin e ri shqiptar “Legjenda e Bastunit”!
@ the Movies 15:09 07/05/2022
“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” vjen në Cineplexx, ja çfarë duhet të dini!
@ the Movies 15:03 07/05/2022