Zbuloni premierat e fundit të Cineplexx dhe pse nuk duhet t’i humbisni!
@ the Movies • 09:10 04/02/2023
Ashtu si çdo javë jemi njohur me premierat e fundit të filmave që po transmetohen në Cineplexx, ndër to edhe filmi shqiptar "Policë për kokë". Edea Demaliaj Edi Hallaçi Dj XXL
Njihuni me disa nga filmat më të vlerësuar të Hollywood-it!
@ the Movies 10:40 18/03/2023
Ja pse nuk duhet t’i humbisni kurrsesi premierat e fundit të Cineplexx!
@ the Movies 10:38 18/03/2023
Ceremonia e 95-të e çmimeve Oscar, Edi dhe Edea japin parashikimet e tyre se çfarë pritet të ndodhë!
@ the Movies 09:33 11/03/2023
“At The Movies” ju njeh me premierën më të re të Cineplexx!
@ the Movies 09:31 11/03/2023
“At The Movies” ju njeh me disa nga aktorët më të njohur të Hollywood-it që janë bërë dhe regjisorë!
@ the Movies 08:52 04/03/2023
Njihuni me premierat e reja të Cineplexx dhe gjithçka që duhet të dimë rreth tyre!
@ the Movies 08:50 04/03/2023
Njihuni me filmat më të rinj të Cineplexx, ndër to dhe një film shqiptar…
@ the Movies 09:40 25/02/2023