Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design Lifestyle

Keni shumë ftohtë, apo jeni alergjik atëherë kjo është zgjidhja!

Megjithëse mund të jetë pak më e shtrenjtë, dyshemeja prej druri  apo siç e njohim ndryshe, parketi ka shumë avantazhe për t’ju ofruar ndryshe nga dyshemeja me linoleum. Gjithashtu ka efekte shumë pozitive në lidhje me shëndetin.

Sidomos mirë është për alergjikët, apo mërdhacët siç njohim ndryshe personat që ndiejnë shumë të ftohtin.

Ju mund të tronditeni pak fillimisht me koston relativisht më të shtrenjtë por kur ta realizoni projektin e dyshemesë prej druri në shtëpinë tuaj, mund të prisni përfitimet e shumta.

Një informacion të hollësishëm rreth tri prej përfitimeve të tilla mund ta lexoni më poshtë:

Një opsion miqësor për buxhetin

Shumë njerëz kanë këtë mendim të gabuar se dyshemeja prej druri është shumë më e shtrenjtë në krahasim me format e tjera të dyshemesë. Në fakt, nuk është aspak e vërtetë. Ndërsa teknologjia po përparon si çdo gjë tjetër, kompanitë po përpiqen ta bëjë parketin tuaj prej druri më të lirë se kurrë. Çdo ditë një ekip profesionistësh po përpiqen të fusin teknologji dhe metoda më të reja, në përputhje me të cilat, ju mund të merrni një dysheme druri të lirë dhe gjithëpërfshirëse në shtëpinë tuaj.

Gjithmonë në trend

Ndryshe nga dyshemeja e linoleumit dhe pllakave, dyshemeja prej druri mund të lërë një përshtypje të mirë të përjetshme në dyshemetë e shtëpisë tuaj. Me kalimin e kohës, dyshemeja prej linoleumi ose pllakave mund të bëhet version i vjetruar i dyshemesë, ndryshe nga ajo prej druri që është gjithmonë trendi.

Kanë jetëgjatësi të madhe

Nëse keni bërë një dysheme druri në shtëpinë tuaj, atëherë jini të sigurt se do të zgjasë në mënyrë efektive për dekadat e ardhshme.