Lancio Music

Zbuloni ‘top 5’ hitet që kryesojnë klasifikimin në Mbretërinë e Bashkuar!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio, i cili nën moderimin e Albana Ruçi, ju shoqëron me këngët më të pëlqyera dhe të klikuara, si dhe me klasifikimet e hiteve muzikore shqiptare dhe ndërkombëtare. Për sa i përket së martës, në “Lancio” ju do të ndiqni 5 hitet muzikore që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar.

5. GREEN GREEN GRASS – GEORGE EZRA

4. GO – CAT BURNS

3. AFRAID TO FEEL – LF SYSTEM

2. AS IT WAS – HARRY STYLES

1.RUNNING UP THAT HILL – KATE BUSH