Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Zhaklin Lekatari pjesë e “Big Brother VIP”?! Aktivistja zbulon nëse do të bënte seks brenda shtëpisë
Ndryshe • 19:49 13/10/2021
Lekatari zbuloi se i është bërë ftesë për të qenë pjesë e "Big Brother VIP", por nuk ka pranuar. Pse dhe nëse do të ishte pjesë a do të kishte kryer marrëdhënie seksuale, aktivistja zbulon gjithçka për TAR. Zhaklin Lekatari Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Alfred Cako për koronavirusin: “Pandemi apo plandemi?”
Ndryshe 19:50 01/12/2021
Alfred Cako: “Toka është e sheshtë dhe nuk rrotullohet!”
Ndryshe 19:49 01/12/2021
Alfred Cako: “Ata që nuk më besojnë janë të çmendur! Së shpejti microchip-i në kokë…”
Ndryshe 19:48 01/12/2021
Mendimet e sinqerta të Alfred Cakos për politikanët shqiptarë…
Ndryshe 18:38 01/12/2021
Nga çfarë ka frikë Alfred Cako?!
Ndryshe 18:37 01/12/2021
Pandemia, koronavirusi dhe karantina në sytë e Alfred Cakos…
Ndryshe 18:15 01/12/2021
Alfred Cako: “Teoritë tona janë antikonspiracioniste…”
Ndryshe 18:14 01/12/2021