Zhaklina Gjolla: “Olta nuk është artiste, nuk e duroj dot!”
Pardon My French • 19:15 19/01/2023
E ftuar në emsionin “Pardon My French” ka qenë një nga ish-banoret e shtëpisë së “Big Brother VIP 2”, Zhaklina Gjolla. Gazetarja e njohur nuk arriti dot që ta vazhdonte rrugëtimin në shtëpinë më të famshme në Shqipëri sepse vendosi që të ndërpriste eksperiencën e saj dhe të largohej. Zhaklina Gjolla Elona Duro Jonida Aliçkolli Roi Dj
Velina e “Fiks Fare”: “Kam rënë në dashuri me Sardi Strugaj”!
Pardon My French 19:06 01/12/2023
Velinat e “Fiks Fare” zbulojnë talentet e fshehta!
Pardon My French 19:03 01/12/2023
RTSH i mbyll derën serialit “Njerëz dhe Fate”!
Pardon My French 19:02 01/12/2023
Ledrin apo Sarën? Kë mbështet Ermal Fejzullahu?
Pardon My French 19:01 01/12/2023
Nga lajmet më të bujshme deri tek dashuria e velinës për Sardi Strugaj gjithçka në PMF 30/11/2023
Pardon My French 19:03 30/11/2023
Rita Petro në BB VIP 3!
Pardon My French 17:32 25/11/2023
Rita Petro mbi dashurinë e jetës: “Të dy ishim të martuar, e kam ndjerë paragjykimin”!
Pardon My French 17:32 25/11/2023