Zonja e Parë e Turqisë libër për kuzhinën turke

Zonja e parë e Turqisë do të publikojë një libër kuzhine në fillim të 2021-s. Recetat e ushqimit tradicional turk do të jenë fillimisht në dy gjuhë, atë turke dhe angleze. Pas telenovelave turke, libri i gatimit i bashkëshortes së Presidentit Erdogan, shihet si një tjetër mënyrë promovimi i Turqisë, anembanë botës.