Zv. ministri i Ekonomisë Besart Kadia vjen ndryshe në “Ndryshe”!
Pardon My French • 18:22 22/06/2022
I ftuar këtë të martë në “Ndryshe” ishte Besart Kadia, Zv. ministri i Ekonomisë, cili erdhi me një intervistë shumë "ndryshe". Besart Kadia Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Elona Duro dhe Anxhelo Muçollari përshkruajnë eksperiencën e “DWTS” në “Pardon My French”!
Pardon My French 20:19 28/09/2022
Mos harroni “Pardon My French” nga 28 shtatori në Top Albania Radio!
Pardon My French 13:24 12/09/2022
Dasmë e shumëpritur për Sarën e Ledrin? Na e zbulon Xheraldina…
Pardon My French 16:31 28/07/2022
Xheraldina Vula: “Jetojmë bashkë por duam që Sara dhe Ledri të largohen.”
Pardon My French 16:30 28/07/2022
Gjithçka që nuk dinit për Ledri Vulën jua thonë prindërit e tij.
Pardon My French 16:28 28/07/2022
Xheraldina e Agron Vula të pandashëm në punë e në jetë!
Pardon My French 16:26 28/07/2022
Sekreti i lidhjes së lumtur sipas prindërve të Ledrit? Kafeja e mëngjesit!
Pardon My French 16:25 28/07/2022