12 mijë qytetarë gjyqe për pronat, 2 mijë në luftë me shtetin!
Fol • 21:33 28/10/2023
Anila Hoxha intervistoi gruan që çoi në SPAK kallëzimin e saj për çështjen më të bujshme atë të Ranës së Hedhur në Velipojë. “Historia e Lulë Zefi është vetëm maja e ajsbergut”, thotë gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha, në podcast-in e saj “Fol”, i pari që guxon, të trajtojë tema “të paprekshme” deri tani në mediat shqiptare. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit. Anila Hoxha
Kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e Fëmijëve: “Mbi 2200 të mitur janë me urdhër mbrojtjeje…”
Fol 20:49 28/05/2024
Nga marrja e padrejtë e fëmijëve tek dhuna në prezencën e tyre, Gjyqtar Vjerdha zbulon gjithçka!
Fol 20:49 28/05/2024
Avokate Kasmi: “Shqipëria, ‘parajsa’ e rrëmbimit të fëmijëve”!
Fol 20:47 28/05/2024
Motra për vëllain e humbur: “Do rilind për së dyti nëse e gjej”!
Fol 20:46 28/05/2024
“I vendosja pjatën, por ai s’ishte” rrëfimi rrëqethës i nënës që kërkon djalin për 29 vjet!
Fol 20:37 28/05/2024
Fëmijëri e humbur! – Fol me Anila Hoxhën 25/05/2024
Fol 15:06 27/05/2024
Si ndikon ndërrimi i qeverive në marrëdhëniet punëdhënës – punëmarrës?!
Fol 23:04 01/05/2024