A.Live.Night

Ledion Liço rikthehet me skuadrën e tij të Top Awards 2016 duke sjellë emisionin më të ri “A live Night”. Ky show është një seri dokumentarësh muzikorë me artistët më të rëndësishëm të 20 viteve të fundit të cilët këndojnë Live hitet e tyre më të dashura si edhe tregojnë për herë të parë çdo gjë të jetës profesionale dhe asaj personale. Një prodhim origjinal i Top Channel, Top Albania Radio dhe Top Music Awards.

“A Live Night” do të kemi mundësi ta ndjekim çdo të shtunë në ekranin e Top Channel në orën 21:00. Dhe, duke filluar nga 3 Maji, “A Live Night” vjen dhe për dëgjuesit e Top Albania Radio-s, në valët e radios suaj më të dashur…

 

Së shpejti