Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Albana Ruçi

Albana Ruçi është 20-vjeçe dhe vjen nga qyteti i Elbasanit. Studion për drejtësi në Universitetin e Tiranës por radioja ka qenë dhe mbetet një nga pasionet më të mëdha të saj. Pasionet dhe aspiratat për botën e medias janë të shumta, por përtej këtyre, Top Albania Radio është tempulli në të cilin po nis ti japë jetë një ëndrre të madhe.

Në Top Albania Radio, Albana drejton “The Top List” by Top Awards çdo të shtunë në orën 10:00 deri në 13:00 krah Ardit Murataj si dhe është e angazhuar me rubrikën e vox-pop, “On the mic me Albanën” si pjesë e “Live From Tirana”.

Follow Albana