Anila Hoxha

Anila Hoxha, është gazetare që investigon çështjet e drejtësisë dhe krimit të organizuar prej 25 vitesh. Nga 2007 Anila Hoxha është gazetare në televizionin Top Channel, dhe veç angazhimit në Departamentin e Lajmeve kryen investigime ne fushën e krimit edhe në dokumentarin Exclusive. Anila Hoxha është asistente profesore ne Fakultetin e Gazetarisë për investigimin, dhe drejtoreshë e qendrës FOL. Ka fituar disa çmime me investigimin e çështjeve të korrupsionit dhe krimit të organizuar. Është e diplomuar edhe për jurisprudence dhe mban titullin avokate.

Follow Anila