Adi Pojana

Pas pjesëmarrjes në reality-show “Big Brother 2”, në qershor të 2009 i bashkohet në prezantim Arbana Osmanit në emisionin radiofonik “Summer Time” në Top Albania Radio.

Po ashtu në të njëjtin vit bëhet pjesë e emisionit radiofonik “Rikoshet”, së bashku me Florjan Binaj dhe Salsano Rrapin. Në 2010 drejton quiz-in “Leku te Dera” në spektaklin “E DIELL” në Top Channel. Në 2012 bëhet pjesë e emisionit investigativ “Fiks Fare”.

Në Top Albania Radio, Adi është pjesë e një prej emisioneve më të hershme e më të dashura për dëgjuesit e saj, “Një Këngë Për Ty” apo #1KëngëXTy sic e gjeni në rrjetet tona sociale. Atë mund ta dëgjoni prej orës 15:00 deri në 18:00!

Ndërkohë, Adin gjithashtu mund ta ndiqni çdo të martë në “Ndryshe” nga ora 18:00 deri në orën 20:00.

Follow Adi