Arta Sinamati

Pasioni i saj për median ka nisur që në fëmijëri dhe në moshën 19-vjeçare nisi programet e para në radio. Pas disa vitesh si moderatore dhe autore programesh rinore në Radio Tirana, vijon me të tjera programe, si “PM Drive”, “Weekend Lovers”, në Radio Travel. E diplomuar në Financë, për Artën radio mbetet dashuria më e madhe, dashuri me dëgjim të parë. Ka lindur më 8 tetor 1991, në Kukës.  Në TAR, drejton “@the Movies” së bashku me Edi Hallaçin, të premteve, 14:00-15:00.

 

Follow Arta