Fol
Në podcastin “Fol me Anila Hoxhën”, publikohen emrat e 16 fëmijëve që janë shpallur të humbur nga Interpoli!

Në episodin e tetë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” me titull “Fëmijëri e humbur” është…

“Kam 29 vite që i shtroj pjatën në tavolinë…”/Djali iu zhduk kur ishte vetëm 12 vjeç, flet nëna e Xhevahir Gezdarit!

Në episodin e tetë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” me titull “Fëmijëri e humbur” është…

“Fëmijëri e humbur”, flet e motra e Xhevahir Gezdarit: “U zhduk 20 metra larg shkollës në pushimin e gjatë, gjithmonë më thoshte…”

Në episodin e tetë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” me titull “Fëmijëri e humbur” është…

“Prindër rrëmbyes”, avokatja Brikena Kasmi në ‘Fol me Anila Hoxhën’: Shqipëria, parajsa e rrëmbimeve civile të fëmijëve

Në episodin e tetë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” me titull “Fëmijëri e humbur” është…

“U përfshi në vrasjen e shokut, mori mësime nga kriminelë….”/Gjyqtari Fuat Vjerdha tregon si e gjykoi Sokol Mjacajn kur ishte i mitur!

Në episodin e tetë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” me titull “Fëmijëri e humbur” është…

Kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e Fëmijëve: “Mbi dy mijë të mitur janë me urdhër mbrojtjeje, ja sa janë përdorues droge…”

Në episodin e tetë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” me titull “Fëmijëri e humbur” është…

Kryetarja Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e Fëmijëve: “Prindërit i braktisin të vegjlit nëpër Europë për dokumente…”

Në episodin e tetë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” me titull “Fëmijëri e humbur”…

“Fol me Anila Hoxhën” – Fëmijëri e humbur!

Do ta nisim këtë episod me emrat e 16 fëmijëve, që janë shpallur të humbur…

“I dhashë ndihmën dhe e shpëtova…”/Mjekja merr vërejtje me paralajmërim për largim vetëm se mjekoi një të alkoolizuar!

Në episodin e shtatë të podcastit të Anila Hoxhës në Top Albania Radio është trajtuar…

Gjyqtarja trajton shkeljet e rënda të punonjësve të policisë së shtetit: “Gjatë ushtrimit të detyrës, me uniformë ka konsumuar…”

Në episodin e shtatë të podcastit të Anila Hoxhës në Top Albania Radio është trajtuar…

Respektimi i Kodit të Punës në Shqipëri/ Gjyqtarja: “Prezumohet që ta zbatojnë si punëdhënësi dhe punëmarrësi por…”

Në episodin e shtatë të podcastit të Anila Hoxhës në Top Albania Radio është trajtuar…

Largimi nga puna për shkak të bindjeve politike! Gjyqtarja tregon rastin e paditësve: “Kryetar komune…”

Në episodin e shtatë të podcastit të Anila Hoxhës në Top Albania Radio është trajtuar…

Rrëfimi i polices së burgut që shkarkua padrejtësisht nga puna: “Si plehrë më kanë hedhur, jam ndier e poshtëruar…”

Në episodin e shtatë të podcastit të Anila Hoxhës në Top Albania Radio është trajtuar…

“Fol me Anila Hoxhën” – Administrata paralele!

Në fund të vitit të kaluar Komisioneri për mbrojtjen nga Diskriminimi shpalli si diskriminim shkarkimin…

Mosnjohja e vjetërsisë në punë, nga u shkaktua kjo problematikë? Drejtori i Institutit të Sigurimeve Shoqërore shpjegon se…

Në episodin e gjashtë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” është trajtuar çështja e pensioneve….

Cila është vështirësia më e madhe që ndeshin gjykatat dhe gjyqtarët për shqyrtimin e çështjeve të pensioneve?

Në episodin e gjashtë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” është trajtuar çështja e pensioneve….

Fluksi i madh i çështjeve për pensionet, si mund të reduktohet e gjithë kjo sipas gjyqtarit Ardian Dvorani?

Në episodin e gjashtë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” është trajtuar çështja e pensioneve….

Ndërroi jetë pa marrë të drejtën e pensionit, Ardian Dvorani tregon rastin e të moshuarit!

Në episodin e gjashtë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” është trajtuar çështja e pensioneve….

Historia e 66-vjeçares nga Burreli që endet gjykatave për pensionin: “Të kem të takoj kryeministrin dhe ti them…”

Në Shqipëri numri i të moshuarve të përfshirë në skemën e pensioneve deklarohet  705  mijë…

“Fol me Anila Hoxhën” – Odisea e Pensionistëve!

Në Shqipëri numri i të moshuarve të përfshirë në skemën e pensioneve deklarohet  705  mijë…

Andrin Tahiri i bashkohet podcast-it “Fol”: Rikuperimi i personave të varur nga droga!

Episodi i pestë i podcast-it “Fol me Anila Hoxhën” trajton problemin e shpërndarjes së drogës,…

Shefi i Antidrogës Rezar Velmishi pohon se janë dërguar në pranga shpërndarës drogrash që operonin në afërsi të shkollave!

Episodi i pestë i podcast-it “Fol me Anila Hoxhën” trajton problemin e shpërndarjes së drogës,…

Mënyrat sesi mund të minimizohet shpërndarja e drogës në Shqipëri sipas gjyqtarit të lartë, z. Sandër Simoni!

Episodi i pestë i podcast-it “Fol me Anila Hoxhën” trajton problemin e shpërndarjes së drogës,…

Nga përdorues e shpërndarës në partnerin e policisë kundër drogës, ja si rrëfehet i riu shqiptar…

Episodi i pestë i podcast-it “Fol me Anila Hoxhën” trajton problemin e shpërndarjes së drogës,…

“Fol me Anila Hoxhën” – Thuaji jo drogës!

Në këtë episod trajtojmë problemin e shpërndarjes së drogës, alarmin që përdorimi ka zbritur tek…

“E kam një pasojë të tillë në familje…”/Rrëfimi personal i gjyqtarit të lartë për vrasjen e vëllait Ilir Ngresi nga Kastriot Jaupaj!

Në episodin e katërt të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” në Top Albania Radio fokusi ka…

“Edhe sot e kësaj dite nuk ka një vendim që…”/Rrëfimi i avokatit të familjes së 16-vjeçarit që vrau policia në Lezhë në 2010!

Në episodin e katërt të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” në Top Albania Radio fokusi…

Gjyqet e dëmshpërblimeve, barrierat që krijon ligji dhe risku i abuzimeve sipas avokatit Dorian Matlija!

Në episodin e katërt të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” në Top Albania Radio fokusi…

Rrëfimi tronditës i prindërve të 11-vjeçarit që ndërroi jetë gjatë një ndërhyrjeje estetike!

Në episodin e katërt të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” në Top Albania Radio fokusi…

“Fol me Anila Hoxhën” – Në kërkim të drejtësisë!

Ky podcast përfshin të dhëna investigative mbi ngërçin e padive te dëmeve ku kryesojnë si…

Cilat janë akset më problematike në vendin tonë si burim aksidenti? Altin Qato: “Njollë e zezë është…”

Në episodin e tretë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” në Top Albania Radio fokusi ka…

Historia tronditëse e aksidentit të Ylber Dodës ku 28 vite më parë jeta i ndryshoi katërcipërisht!

Në episodin e tretë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” në Top Albania Radio fokusi ka…

Çfarë do të thotë vetëm 1 minutë neglizhencë? Qytetari rrëfen historinë tronditëse të aksidentit rrugor…

Në episodin e tretë të podcastit “Fol me Anila Hoxhën” në Top Albania Radio fokusi…

“Fol me Anila Hoxhën” – Udhëto i sigurtë!

Në sfidën e madhe të quajtur jetë gjithkush rrëzohet ama të paktë janë ata që…

Pse gratë shqiptare heqin dorë nga pronësia? Noterja Eliona Saliaj denoncon situatën!

Përgjatë vitit 611 persona u arrestuan për dhunë në familje. Nga 2010 raportohet se u…

Gjyqtari Adriatik Bocaj: “Kemi patur raste ku deputetë kanë ushtruar dhunë në familje”!

Ligji është ashpërsuar dhe e dënon vrasjen në familje deri me burg të përjetshëm, dhe…

Rrëfimi i Albanës që i shpëtoi vdekjes/Burri e lyen me benzinë, policia neglizhon: “Nuk jemi taksi!”

Përgjatë vitit 611 persona u arrestuan për dhunë në familje. Nga 2010 raportohet se u…

Fëmija dëshmitar i abuzimit: “Largoja thikat, kisha frikë mos godiste mamin”!

Takimi i kësaj jave në podcastin e Anila Hoxhës “Fol” ka nisur me rrëfimin e…

Ti nuk je vetëm!

E nisim këtë takim me rrëfimin e një fëmije që për disa vite ka përjetuar…