Lindjana Laçi: “Është detyrim që vajzat e gratë t’ja rikthejmë shoqërisë të rehabilituara”!
S'e Kam me Ty • 22:44 01/03/2024
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Lindjana Laçi Dj Ankloe
Lindjana Laçi: “Është detyrim që vajzat e gratë t’ja rikthejmë shoqërisë të rehabilituara”!
S'e Kam me Ty 22:44 01/03/2024
Nga aktrimi e deri tek “Terapia Lego”, zbuloni aktivitetet e Burgut të Grave!
S'e Kam me Ty 22:41 01/03/2024
“Kur fëmijët ndahen nga nëna”, drejtoresha e Burgut të Grave ndan historitë prekëse!
S'e Kam me Ty 22:38 01/03/2024
“Do hanë kokat deri të shtunën” – Elegjia e BB VIP 3!
S'e Kam me Ty 22:35 01/03/2024
Lei Kraja: “E urrej fjalën rop**, por e përdor”!
S'e Kam me Ty 22:32 01/03/2024
Ilnisën apo Sarën? Kë do Meritoni?
S'e Kam me Ty 22:30 01/03/2024
Edicioni kryesor informativ 01/03/2024
News - Edicioni Informativ 22:22 01/03/2024