Dita e 8

Njeriu me gjithë problemet e tij: Familja me gjithë problematikat e saj; Shoqeria si një e tërë. Në fokus të programit jeni ju. Të kthejmë vlerën tek njeriu…pasi gabimisht ia kemi rrëmbyer dhe e kemi vendosur tek objektet dhe sendet. Një program i cili përmes komunikimit ndërveprues me dëgjuesit, synon: 1- Çlirimin e qenies nga vetmia dhe izolimi. 2- Kura për probleme të jetës. 3- Ndërtimi i një komuniteti i cili mungon në modernitet. 4- Të kthejmë vlerën tek njeriu duke rindërtuar kulturën e vlerave.

Rikthehet së shpejti

Hosts & DJs