Dj Saix

Me fillesat e tij në radiot lokale në vendlindjen Gjirokastër, Saimir Mevlani, njohur ndryshe si SAIX, i është bashkuar stafit të Top Albania Radio-s prej vitit 2012.

I angazhuar në Top Albania Radio në Post Production, SAIX gjithashtu mund ta ndiqni edhe në programin e tij ‘Top Albania Classics’ çdo të shtunë në orën 20:00, ku luhen remikset e tij “house” dhe “deep house”.

Follow Dj