“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” vjen në Cineplexx, ja çfarë duhet të dini!
@ the Movies • 15:03 07/05/2022
Ashtu si në çdo episod të "At The Movies", Edi dhe Arta na njohim me premierat që po transmetohen në Cineplexx. Këtë javë vjen "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", ja se çfarë duhet të dini rreth këtij filmi... Arta Sinamti Edi Hallaçi Wizii Dj
“At The Movies” ju njeh me filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 10:43 25/06/2022
Edmond Topi tregon gjithçka për edicionin e 9-të të Dea Open Air International Film Festival!
@ the Movies 10:22 25/06/2022
Zbuloni të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 10:43 18/06/2022
Zbuloni filmat më të rinj që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 10:39 18/06/2022
Edi dhe Arta na njohin me premierën e fundit të filmit nga Cineplexx!
@ the Movies 11:53 11/06/2022
Anxhela Lepuri na zbulon gjithçka që duhet të dimë mbi Javët Ndërkombëtare të Kulturës!
@ the Movies 11:49 11/06/2022
Regjisorja Driada Dervishi na zbulon më shumë mbi nismat dhe projektet e saj më të reja!
@ the Movies 11:48 11/06/2022