Dori Dj’s Night Session

Me një prekje të shkëlqyeshme nën tingujt origjinal të muzikës House, Dori Dj sjell një nivel muzikaliteti në skenën globale të kërcimit, i cili tingëllon si dashuri, duket si re gjeometrike dhe ka formë ëndrrash. Ky kombinim sublim i elementeve të Organic House / Downtempo, dhe #1 Afro House është sinonim i cilësisë dhe groove që nga fillimi i tij, ndërsa Dori Dj pas muzikës njihet po aq si një ambasador i apasionuar i komunitetit global të kërcimit.

Dori Dj’s Night Session kap një gamë të gjerë tingujsh shumë-kulturorë, duke përfshirë dhe producentë ‘underground’ që vijnë nga e gjithë bota, si dhe producentë të shquar të njohur në industri si Acid Pauli, Nicola Cruz, Nico Stojan, Uner, Blond:ish, David Mayer, Audiofly, Mira & Christopher Schwarzwalder, Be Svendsen, Satori, Unders, Canson, Til Von Sein, Matanza dhe më shumë.

Çdo të shtunë, shijojeni mbrëmjen tuaj me Dori Dj’s Night Session. Nga ora 23:00 deri në 02:00.

E shtunë, 23:00 - 02:00

Hosts & DJs