Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Edison Hallaçi

Edi Hallaçi është një prej zërave të rinj radiofonikë i cili po ngjit shkallët e karrierës si gazetar dhe moderator. Ka përfunduar studimet për Gjuhë dhe Letërsi, ndërsa eksperiencat e tij të para si prezantues nisin që në vitet 2010-2011 në radio lokale.

Prej vitit 2018 është bërë pjesë e Departamentit të Informacionit në Top Albania Radio si gazetar dhe folës. Gjithashtu krahas moderimit, Edi njihet edhe si Voice-Over i spoteve të ndryshme publicitare apo edhe serive të dokumentarëve.

Së shpejti, Edin do ta shihni në rolin e prezantuesit në programin më të ri dedikuar krejtësisht filmave “@ The Movies”.

Follow Edison