Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

DJ XXL

Erald Konçi, i njohur si Dj XXL pas disa vitesh eksperiencë si Dj në disa radio lokale dhe në disa klube nate, në Dhjetor të vitit 2001 i’u bashkua stafit të Top Albania Radio.

Në prill të 2012-ës ideon programin “Friday Sessions”, i cili transmetonte muzikë ‘tech-house & techno’, për 60 minuta. Pavarësisht se shoqëron me muzikë programet si “Lanco”, “ Një këngë për ty”, rryma e preferuar e Dj XXL mbetet “house & techno”.

Follow DJ
Dj XXL – Selected By
1
Technotronic
Pump Up The Jam
2
Technotronic
Get Up
3
Black Box
Ride on Time
4
Neneh Cherry
Buffalo Stance
5
Pet Shop Boys
Domino Dancing
6
Madonna
Into The Groove
7
Modern Talking
Cheri Cheri Lady
8
Samantha Fox
Touch Me (I Want Your Body)
9
Donna Summer
Hot Stuff
10
Wham!
Wake Me Up Before You Go-Go
11
Mory Kante
Yeke Yeke
12
Sabrina Salerno
Boys (Summertime Love)
13
Eurythmics, Annie Lennox, Dave Stewart
Sweet Dreams (Are Made Of This)
14
Tom Jones, Mousse T.
Sexbomb
15
Footloose
Kenny Loggins
16
Whitney Houston
I Wanna Dance With Somebody
17
Laura Branigan
Self Control - All Night Fuji
18
Real McCoy
Another Night
19
Corona
Rhythm of the Night
20
Depeche Mode
It's No Good