Erma Mici

Erma Mici është një vajzë 19-vjeçare, lindur në Tiranë. Momentalisht studion në Universitetin e Epokës për Marketing Ndërkombëtar dhe Logjistikë. Erma ka 10 vite që këndon, duke e nisur karrierën e saj publike në “The Voice of Albania Kids 2”. Për 3 vitet e gjimnazit, Erma ka qenë pjesë e Tirana Art Fest, ku ka fituar çmimin e parë dhe të dytë. Gjithashtu ka fituar dhe çmimin Best New Artist në Festivalin e 61-të të Këngës. Erma ka edhe këngët e saj në platforma digjitale, kryesisht në zhanrin blues.

Follow Erma