Faktet që nuk i dinit rreth Drake i zbuloni në “Lancio”!
Lancio • 19:39 13/09/2022
'Lancio' ka nisur këtë sezon të ri dhe përpos muzikës së mirë, Albana sjell për të gjithë dëgjuesit e TAR rubrika të reja dhe në këtë pjesë na ka informuar rreth disa fakteve që nuk i dimë rreth Drake! Albana Ruçi
‘Top 3’ pyetje të vështira dhe pikante për Buci!
Lancio 20:12 30/09/2022
I ftuar në “Lancio”, Buci këndon “Afër Malit” live në studion e TAR!
Lancio 20:11 30/09/2022
Këngët e tij janë virale, Buci në një nga intervistat e tij të para në mediat shqiptare!
Lancio 20:08 30/09/2022
Trekëndëshi i dashurisë Hailey-Justin-Selena!
Lancio 20:31 29/09/2022
Disa nga rastet kur të famshmit janë dënuar për krime të ndryshme!
Lancio 20:42 23/09/2022
Gjithçka çfarë nuk dinit për Jennifer Lopez!
Lancio 20:06 21/09/2022
Gjithçka që nuk dinit për jetën e Amy Winehouse dhe historinë e saj rrëqethëse të dashurisë…
Lancio 18:28 15/09/2022