Filma & TV Shows

The Little Mermaid
Një sirenë e re bën një marrëveshje me një shtrigë deti për të shkëmbyer zërin e saj të bukur me këmbët e një njeriu, në mënyrë që ajo të zbulojë botën mbi ujë dhe të takojë princin e saj.
Suzume
Anime "Suzume" tregon historinë e një vajze 17-vjeçare të quajtur Suzume e cila ndihmon një të ri misterioz të mbyllë dyert që po shkaktojnë fatkeqësi kudo në Japoni.
Fast X
Gjatë shumë misioneve dhe kundër mosmarrëveshjeve të pamundura, Dom Toretto dhe familja e tij kanë mposhtur dhe mposhtur çdo armik në rrugën e tyre. Tani, ata duhet të përballen me kundërshtarin më vdekjeprurës me të cilin janë përballur ndonjëherë. I nxitur nga hakmarrja, një kërcënim i tmerrshëm del nga hijet e së kaluarës për të shkatërruar botën e Domit dhe për të shkatërruar gjithçka -- dhe këdo -- që ai do.
Love Again
Një grua e re përpiqet të lehtësojë dhimbjen e vdekjes së të fejuarit të saj duke dërguar mesazhe romantike në numrin e tij të vjetër të celularit dhe krijon një lidhje me burrin të cilit i është dhënënumri.
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Ende i tronditur nga humbja e Gamoras, Peter Quill mbledh ekipin e tij për të mbrojtur universin dhe një prej tyre - një mision që mund të sjelle fundin e Gardianëve nëse nuk është i suksesshëm.
Evil Dead Rise
Një grua e gjen veten në një luftë për jetën e saj kur një libër i lashtë sjell në jetë demonë gjakatarë që kërcënojnë jetën dhe familjen e saj.
The Super Mario Bros. Movie
Historia e vëllezërve Super Mario në udhëtimin e tyre nëpër Mbretërinë e Kërpudhave.