Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Miu

Pas çmendurisë së vitit të kaluar, të lindurit në shenjën e Miut kanë një vit shumë më të mirë për ta në 2021. Thënë kjo, ka akoma ndryshime, pasi jeni në kohën e “mbjelljes së farës” të ciklit tuaj 12-vjeçar. Kjo është një periudhë tre vjeçare në të cilën është me të vërtetë e rëndësishme të bëni gjëra të reja, të takoni njerëz të rinj dhe të merrni rreziqe përsipër. Kjo ishte sfida në vitin 2020. Por tani, ndërsa nis viti 2021, do të ketë shumë mundësi që ju të dilni nga kornizat dhe të bëni përparim të madh në qëllimet tuaja.

Njohja në karrierën tuaj theksohet në vitin 2021. Kjo mund të marrë formën e një çmimi, një rritje të pagës suaj, ose një pozicion të ri, më të lartë. Ekziston gjithashtu një rritje e energjisë për të zhvendosur trajektoren e karrierës tuaj drejt diçkaje që ju pëlqen më shumë. Nëse keni dashur të bëni diçka më krijuese, ose të fitoni më shumë para me më pak përpjekje, rruga përpara do të bëhet e qartë këtë vit.

Të lindurit në vitet e Miut do të gëzojnë një lidhje më të mirë shpirtërore me energjitë e Universit. Kjo ju lejon të shfaqni shumë nga ato që dëshironi kur fokusoni mendjen tek to. Kjo përfshin ndihmë në jetën tuaj shoqërore, familjare dhe të dashurisë.

Megjithatë, ka disa sfida këtë vit. Vonesat mund t’ju irritojnë dhe të bëjnë që të hiqni dorë shumë shpejt. Energjia e Miut lëviz shumë shpejt dhe ju nuk keni shumë durim për vendimmarrës të ngadaltë ose detyra të mërzitshme, të përsëritura. Megjithatë, disa nga këto gjëra do të jenë të nevojshme që ju të arrini atje ku dëshironi. Nëse nuk merrni një përgjigje të menjëhershme në një e-mail, thjesht merrni frymë thellë. Lejimi i vonesave mund të prishë mundësitë për të përfunduar projekte më të mëdha. Është një ide e mirë të punoni në më shumë se një projekt në të njëjtën kohë, në mënyrë që kur të ndodhë një vonesë, të mund të hidheni në projektin tjetër.

Çështja tjetër përqendrohet në zakonet tuaja të shpenzimeve. Meqenëse do të ketë mundësi për të fituar më shumë para këtë vit, ju mund të tundoheni të shpenzoni shumë pa qenë e domosdoshme. Por në përgjithësi, prisni një vit dukshëm më të mirë se vitin e kaluar, me vetëm disa pengesa të vogla gjatë rrugës.

Karriera

Ju do të tundoheni të vazhdoni drejtimin e vitit të kaluar, por mos u nxitoni. Ekziston ai ndryshim i vogël që quhet fundi i ciklit dymbëdhjetë vjeçar. Duhet t’a ndjekësh dhe t’a përfundosh.
Pjesa e mirë e energjisë së vitit 2021 është se ajo ju frymëzon edhe më shumë dhe përqendron ndjenjën tuaj të aventurës në drejtime të dobishme. Do bëni më shumë përgatitje që mundësojnë sukses më të madh në çdo fillim apo fund.
Lajmi i mirë këtë vit është se energjia e 2021 do ndihmojë zhvillimin tuaj të karrierës përmes bashkëpunimit. Mos prisni shumë ndryshime, por prisni që ritmi të ngadalësohet. Shefat tuaj do të presin vazhdimësi në rutinën tuaj të punës. Merruni me punë dhe mbani një profil të ulët në muajin Maj, edhe pse kjo është gjëja e fundit që dëshironi të bëni.
21 Shtatori do të sjellë fat për ju, ëshe dy ditë para ekuinoksit të vjeshtës, dhe vjeshta është periudha juaj më e mirë. Planetët përfaqësojnë motivimin për të fshirë kujtime të këqija, për të zgjidhur problemet dhe për të krijuar realitetin tuaj. Se si e perceptoni është zgjedhja juaj. Çfarë doni të bëni?

Dashuria

Jeta është pasive dhe e ngadaltë në vitin 2021. Prandaj, mirëprisni mundësinë për të qenë në kontakt me njerëzit e rëndësishëm në jetën tuaj me paqen, qetësinë dhe ritmin e këndshëm të vitit.
Si një person inovativ, ambicioz, dinamik, e mësipërmja mund të mos ju duket shumë argëtuese! Sidoqoftë, lini vend për pak risi në jetën tuaj dhe rrisni marrëdhënie më të forta.
Eklipsi diellor i 2 Korrikut është mishërimi i fokusit shtëpiak në vend të egërsisë dhe argëtimit. Por, jo domosdoshmërisht! Një Mi mund të gjejë mënyra për t’i bërë edhe përgjegjësitë argëtuese dhe për t’i bashkuar të gjithë ndërsa e bënë këtë.
Nëse jeni beqarë dhe po vazhdoni të kërkoni, mund të kryqëzoni rrugën me të duhurin këtë vit. Vjeshta është veçanërisht premtuese për takimet, dhe mund të keni mundësi për të njohur më shumë se një person. Kjo ndodh kur një ritëm më i ngadaltë mund t’ju ndihmojë të kuptoni se është diçka përtej kimisë fillestare. Ju do t’a pëlqeni dhe do t’a shijoni shoqërinë e këtij personi derisa të bini në dashuri. Pastaj, kur të jeni gati, do të merrni vendimin për të zgjedhur të sigurtë. Ju jeni në kontroll të fatit tuaj dhe me këmbët të vendosura fort në tokë.
Sfida e vitit rreth marrëdhënies është komunikimi. Ekziston mirësia brenda mendimeve, por mendimet duhet të shprehen. Zgjidhja e problemeve mund të ketë shkuar gabim. Flisni, dëgjoni dhe dashuroni!

Shëndeti

Në vitin 2021, ata që kanë lindur nën shenjën e zodiakut të Minjve në përgjithësi gëzojnë një gjendje të shkëlqyer shëndetësore. Ata janë shumë aktivë, gjë që i ndihmon ata të qenrojnë në formë dhe të luftojnë çdo sëmundje të mundshme. Në fillim të vitit 2021, problemet shëndetësore shpesh ndodhin për shkak të neglizhimit të sinjaleve të dërguara nga trupi i tyre.
Në mënyrë që të ndryshojmë mënyrën sesi i qasemi dietës, qëndrimit, etj, në jetën tonë të përditshme, trupi dërgon gjithmonë sinjale të sakta, të cilat për Miun, në shumicën e rasteve janë shenja dobësie që duhen shmangur.

Financat

Do tregoheni më të zgjuar këtë vit kur bëhet fjalë për paratë, në ndryshim nga vitet e mëparshme. Ju i ndjeni ndryshimet që po ndodhin në botë dhe, si një person që e ka mendjen tek paratë, po shihni mundësi që të tjerëve u mungojnë.
Ju gjithashtu do të merrni disa shërime në fushën e financave këtë vit. Disa çështje personale ju kanë bllokuar të përfitoni para më parë . Disa prej jush mund të kenë probleme në negociatat për një rritje të pagës. Ju doni të vazhdoni të punoni dhe t’ju lejojnë që puna juaj të flasë për ju. Sidoqoftë, ky është një vit i mirë për të vënë në dijeni shefat tuaj se çfarë pune të jashtëzakonshme po bëni.
Është gjithashtu e rëndësishme që të mos luani kumar ose të shpenzoni shumë. Do ju rritet dëshira për siguri, kështu që ka më pak tundim për të ndërmarrë rreziqe. Shmangni investimet në skemat piramidale ose ndërmarrjen e rreziqeve gjatë muajve Maj dhe Gusht. Mos huazoni para dhe mos bëni investime të rrezikshme kur fati i parave është në lojë.