Horoskopi mujor • Akrepi

Fjalët tuaja, veprimet dhe madje edhe zgjedhjet e modës do të kenë një efekt te të tjerët këtë muaj, i dashur Akrep, pasi sezoni i Virgjëreshës rrit popullaritetin dhe pozicionin tuaj në shoqëri.
Ndonëse mund të mos e kuptoni se sa fuqi keni tani, lëvizjet që bëni do të lulëzojnë më shumë sesa mund ta imagjinoni. Përdorni ndikimin tuaj për të mbrojtur kauzat në të cilat besoni duke edukuar veten për çështje të rëndësishme dhe më pas duke ua transmetuar informacionin miqve dhe kolegëve tuaj. Nëse ndiheni veçanërisht ambicioz, këto atmosfera janë gjithashtu ideale për organizimin e mbledhjeve të fondeve ose vullnetarizmin në një organizatë jofitimprurëse që i flet shpirtit tuaj.
Një energji lozonjare do t’ju gjejë gjatë hënës së plotë të Peshqve më 10 shtator, ndërsa Luna shkëlqen në sektorin e grafikut tuaj që rregullon vetë-shprehjen dhe argëtimin. Do të jeni në humor për t’u lidhur me të dashurit tuaj, por duhet të jeni të vëmendshëm që të rrethoheni vetëm me njerëz pozitivë. Do të jeni më të ndjeshëm ndaj energjisë përreth jush gjatë kësaj kohe. Frymëzimi do të rrjedhë lirshëm dhe terapeutik, kështu që çdo Akrep me prirje artistike duhet të planifikojë kohë për projekte pasioni dhe përpjekje krijuese tani.
Do të vini re një ndryshim atmosfere teksa sezoni i ekuinoksit të vjeshtës dhe i Peshores bëjnë debutimin e tyre në të njëzetet e dytë. Kjo vendosje diellore do të përforcojë nevojën tuaj për vetmi, qetësi dhe privatësi pasi yjet ju shtyjnë të gjeni harmoninë në psikikën tuaj. Ujërat brenda jush rrjedhin thellë tani, megjithëse meditimi dhe praktikat shpirtërore mund t’ju ndihmojnë të lundroni nëpër çdo pjesë të errët.

Ditët me fat gjatë muajit: 1, 17, 28
Ditë sfiduese: 2, 3, 9

Dashuria

Ju nuk mund ta imagjinoni të jeni asgjë tjetër veçse një fitues gjatë sekstilit të fuqishëm midis bashkësundimtarit tuaj dominues Marsit dhe Jupiterit me fat më 1 shtator. Edhe pse mund të mos keni ndonjë konkurrencë të drejtpërdrejtë romantike që ju e dini, ju jeni në vendin e parë sipas një admirues i hapur.
Në të nëntën, menaxheri i komunikimit Mërkuri shkon retrogradë ndërsa është partner me Peshoren me mendje të drejtë, kështu që mund të mos jeni aq të ndjeshëm kur një takim ose partner i mundshëm bën gabime të vogla dhe shfaqet vonë. Ndërsa zakonisht i shihni disa sjellje si shenja të hapura të mosrespektimit, ju jeni shumë më të kuptueshëm nën këtë energji komprometuese. Ju keni ende standarde të larta, por jeni të gatshëm të dëgjoni anën e tyre të historisë.
Më 29 shtator, hëna është në shenjën tuaj të fshehtë, kështu që ju pëlqen të luani fort për ta arritur. Nëse ia lini dikujt të ndiqet nga buka, por ai nuk e bën, Akrep, ai nuk është personi i duhur për ju.

Seksi

Lojëra “të nxehta”, lidhje të rrezikshme, shpjegime të stuhishme – gjatë rrugës për në kënaqësi, zakonisht asgjë nuk ju shqetëson. Gjatë javëve të kaluara, shpërthime të tilla të temperamentit mund të kenë dekurajuar apo edhe frikësuar dikë, por ju prapë nuk do të pranoni të shkoni kundër natyrës tuaj. E megjithatë, horoskopi seksual për shtatorin sugjeron uljen pak të shkallës së emocioneve në favor të stabilitetit të marrëdhënies. Për të ekuilibruar shanset në lojë, ftojeni njeriun tuaj të zemrës të ndërrojë rolet: ka shumë të ngjarë që, duke mishëruar jo vetëm tuajin, por edhe fantazitë e tij, të merrni po aq kënaqësi.

Karriera

Muaji shtator sjell një mundësi pune nga e kaluara juaj.
Afërdita hyn në shenjën e Virgjëreshës më 4 shtator dhe një lidhje biznesi mund t’ju çojë në një punë të re. Dikush që njihni përmes rrjeteve ose me të cilin keni punuar më parë, mund t’ju tregojë për një hapje pune në kompaninë e tyre aktuale. Ose dikush për të cilin keni punuar më parë tani dëshiron që ju të punoni përsëri për të.
Ka një hënë të plotë në Peshqit në datën e dhjetë. Gjithashtu, Mërkuri tani është retrograde në Peshore. Mund të kthehet në tabelën e vizatimit për një projekt krijues për të cilin keni punuar. Ky mund të jetë një produkt i ri ose një mënyrë e re për të bashkuar shërbimet tuaja.
Ka një hënë të re në Peshore më 25 shtator. Gjatë javëve të ardhshme fuqitë tuaja të përqendrimit do të jenë mjaft të forta, por ju duhet të eliminoni shpërqendrimet. Merrni parasysh marrjen e një aplikacioni produktiviteti për telefonin tuaj dhe mund të bëni përparim të madh.

Shëndeti

Me Jupiterin optimist në Dash, do të keni një qasje shumë dinamike ndaj shëndetit dhe mirëqenies. Meqenëse ky ndikim mund të jetë i shqetësuar, përpiquni ta bëni ushtrimin e përditshëm një zakon të panegociueshëm. Do të thotë që sa më shumë të vazhdoni, aq më shumë do ta shijoni dhe do të ndjeni përfitimet. Ju lulëzoni në sfida, ndaj mos kini frikë të shtyni veten.
Përveç kësaj, me Marsin dinamik që lëviz nëpër një zonë më intensive, një detoksifikimi i rregullt prej një ose dy ditësh në muaj mund të jetë shumë i dobishëm për ju. Të hash sallata dhe fruta dhe të pish shumë ujë dhe lëngje mund të freskojnë sistemin tuaj dhe të sjellin qartësi mendjeje dhe energji shtesë. Së shpejti do të jeni në një listë.