Horoskopi mujor • Demi
Shenja e ditës

Muaji fillon me fuqizim, Demi, pasi dielli në shenjën tuaj zgjon shtëpinë tuaj të parë të vetvetes dhe manifestimit. Fillimet e reja shfaqen dhe ndihmojnë në ndërtimin e besimit. Mos harroni të besoni në veten tuaj! Energjia juaj është e gjallë, tërheqëse dhe magnetike. Hëna e re në shenjën tuaj më 7 maj mbërrin për t’ju dhënë shtytjen që ju nevojitet për të ecur në një rrugë të re. Përafroni me dëshirat tuaja për të krijuar bollëk.

Mërkuri me lëvizje të shpejtë hyn në shenjën tuaj në datën e pesëmbëdhjetë dhe bëhet më e lehtë të kërkoni atë që dëshironi. Kur e vendosni veten atje, perspektiva juaj ndryshon dhe mënyra se si e shihni botën zhvillohet. Ju po i shihni gjërat me një lente më pozitive.

Kur dielli hyn te Binjakët dhe ndriçon shtëpinë tuaj të dytë të krijimit të pasurisë dhe vetëvlerësimit më 20 maj, ju e ktheni fokusin tuaj te themeli juaj. Është e rëndësishme të ndiheni të bazuar në mënyrë që të mund të krijoni. Përqafoni aftësitë tuaja natyrore për të ecur përpara. Ka një qendër të vëmendjes në idetë tuaja dhe aftësinë tuaj për t’i sjellë ato në jetë.

Hëna e plotë në Shigjetar dhe shtëpia juaj e tetë e transformimit në datën njëzet e tretë ju ofron një rivendosje të bukur. Rritja e madhe ndodh kur lëshoni modele të vjetruara dhe fokusoheni në magjinë tuaj. Afërdita sensuale hyn në Binjakët vëzhgues në të njëjtën ditë dhe ju fton të përqafoni intimitet me të tjerët. Lidhjet e thella ndihen veçanërisht të dobishme dhe ushqyese.

Jupiteri kalon te Binjakët më 25 maj dhe ju fton të zgjeroni vetëvlerësimin tuaj. Njihni pikat tuaja të forta dhe tregojini botës se nga çfarë jeni krijuar në mënyrë që të arrini lartësi të reja.

Fat i mirë këtë muaj, Demi!

Ditët me fat gjatë muajit: 7, 15, 18
Ditët sfiduese: 13, 20, 27

Dashuria

A e dini se demat njihen për zërat e tyre qetësues? Dhe më 7 maj, një hënë e re në shtëpinë tuaj të parë me vetëbesim ju ndihmon të shprehni veten në një mënyrë të palëkundur dhe të sigurtë që ju sjell shumë vëmendje. Tani ka rëndësi gjetja e dikujt që pajtohet me mendimet tuaja themelore.

Në ditën e pesëmbëdhjetë, shenja juaj e besueshme gjithashtu fillon të presë Merkurin, lajmëtarin kozmik, kështu që ju me të vërtetë kuptoni atë që thoni dhe thoni atë që do të thoni. Të dashuruarit dhe partnerët e mundshëm me të cilët po flisni tani mund të mos jenë mësuar që dikush të jetë kaq i drejtpërdrejtë me ta, por ata do të mësohen me të (dhe përfundimisht do ta duan).

Dielli ka udhëtuar përmes shenjës suaj muajin e kaluar, por më 20 maj ai kalon te Binjakët, një shenjë ajri që është shumë më pak e rezervuar se ju. Përdorni fleksibilitetin që fitoni tani për t’u hapur ndaj përvojave të reja dhe njerëzve të ndryshëm, Demi. Javët e ardhshme mund të jenë jashtëzakonisht hapëse.

Seksi

Këtë muaj, qëndroni të rezervuar, pasi mund të prisni lehtësimin e tensioneve dhe zgjidhjen e konflikteve, veçanërisht në shtëpi. Nëse jeni në një lidhje, përgatituni që të lindin çështje të mundshme të xhelozisë ose posesivitetit. Beqarët duhet të qëndrojnë të qetë për të bërë ndeshjen perfekte me personat që i konsiderojnë tërheqës.

Karriera

Këtë muaj ka përparim.

Më 2 maj, Plutoni në Ujor shkon në retrogradë. Demi, industria juaj mund të jetë duke kaluar nëpër disa ndryshime të mëdha, kështu që është një ide e mirë të shikoni në të ardhmen e largët për të parë se ku mendoni se do të shkojnë gjërat në pesë vjet. Bërja e kësaj do t’ju japë disa njohuri interesante.

Saturni në Peshqit bën një gjysmë katror me Plutonin tek Ujori në datën e gjashtë. Demi, disa lëvizje në karrierën tuaj tani janë vonuar. Mund të duhet pak kohë shtesë për të marrë zyrën tuaj të re ose promovimin që ju është premtuar. Edhe një rritje rroge mund të vonohet në këtë moment. Dhe ndërsa kjo mund të jetë irrituese, është vetëm e përkohshme.

Ka një hënë të re në Demi më 7 maj. Ju mund të hidheni në pjesën e përparme të paketës në një konkurs shitjesh ose të bëheni të preferuarit në departamentin tuaj. Mund t’ju kërkohet të flisni në një takim ose të drejtoni një projekt. Mund të merrni disa përfitime të veçanta tani.

Në datën njëzet e tretë, ka një hënë të plotë në Shigjetar dhe Venusi hyn në shenjën e Binjakëve. Demi, mund të jeni duke kërkuar të konsolidoni faturat ose të rifinanconi hipotekën tuaj, por kjo mund të kërkojë shumë më tepër dokumente për të konfirmuar të ardhurat ose investimet tuaja. Mundohuni të jeni të durueshëm me procesin.

Shëndeti

Me Marsin dinamik në Dashi dhe diellin në shenjën tuaj, ju mund ta kanalizoni vendosmërinë tuaj tokësore në mënyrë të ekuilibruar. Shijoni qetësinë e jogës dhe rrjedhshmërinë e notit për stërvitje të buta por efektive që përputhen me prirjet tuaja natyrore.

Ndërsa Venusi në shenjën tuaj mund t’ju tundojë me kënaqësi të pasur, ushtroni disiplinë dietike duke shijuar ushqime të shëndetshme dhe ushqyese. Konsideroni suplementet ditore si investime në mirëqenien tuaj afatgjatë. Një trup i shëndetshëm është thesari më i madh, Demi.

Lejoni qëndrueshmërinë tuaj natyrore t’ju udhëheqë drejt zakoneve të qëndrueshme, duke u siguruar që udhëtimi juaj shëndetësor të jetë sa përmbushës aq edhe i qëndrueshëm. Hëna e re në shenjën tuaj mund të jetë një thirrje për të adoptuar zakone të mira të shëndetit dhe për të hequr ato që nuk ndihmojnë.