Horoskopi mujor • Shigjetari

Nuk është sekret që ju jeni një nga anëtarët më të qetë të zodiakut, i dashur Shigjetar, me një aftësi të çuditshme për të aktualizuar qëllimet tuaja pa një plan konkret se si të arrini atje.
Sidoqoftë, sezoni i Virgjëreshës do t’ju kërkojë të bëni një udhëtim të shkurtër në terren nga mënyrat tuaja të thjeshta, në mënyrë që të merrni kontrollin mbi çdo rrëmujë në jetën tuaj që mund të ketë dalë paksa jashtë kontrollit kohët e fundit. Nga rutinat e paqëndrueshme te mjediset toksike të punës e deri te armiqtë keqdashës, është koha të vizatoni disa kufij si me veten ashtu edhe me të tjerët. Vetëm përpiquni të mos e braktisni ngrohtësinë tuaj gjatë procesit, sepse do të ishte e lehtë të humbisni dhembshurinë tuaj me këdo që jeni të ngopur.
Kini kujdes për dramë në rrethin tuaj shoqëror, duke filluar kur Merkuri drejton kokën retrograde në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë diellore më 9 shtator. Çështjet nga e kaluara gjithashtu mund të rishfaqen tani, kështu që mund të dëshironi të largoheni nga çdo mbajtës mëri në rrethin tuaj. Planifikoni të qëndroni në shtëpi gjatë hënës së plotë të Peshqve në datën e dhjetë. Emocionet do të jenë të larta dhe ju mund të mos jeni në humor për të tharë lotët e njerëzve të tjerë.
Sezoni i Peshores bën debutimin e tij më 22 shtator, duke ngritur vetëdijen tuaj sociale dhe ndërgjegjësimin politik. Padrejtësia do të ndihet veçanërisht nxitëse tani, por ju do të dëshironi të mbani nën kontroll reagimin tuaj emocional. Shmangn sharjet në internet ose debatet me të tjerët. Në vend të kësaj, merrni një qasje kuptimplotë ndaj ndryshimeve që dëshironi të shihni. Për fat të mirë, do të keni gjithashtu shumë mundësi për të shijuar anën më të lehtë të jetës ndërsa ndiheni të thirrur të mblidheni rreth shokëve tuaj më mbështetës.

Ditët me fat gjatë muajit: 1, 25, 30
Ditët sfiduese: 2, 18, 26

Dashuria

Ju nuk mund të parashikoni se çfarë mund të ndodhë më pas gjatë sekstilit Mars-Jupiter më 1 shtator! Kur dikush planifikon një takim surprizë ose kur informohesh se ke një admirues të fshehtë, vështirë se mund ta përmbash eksitimin. Momentet para “zbulimit të madh” janë dehëse!
Në të dytën, ka shumë tension që rrethon kundërshtimin Mërkur-Jupiter dhe sa më shumë të përpiqeni të ndreqni një keqkuptim aq më keq bëhet. Nuk po themi të heqësh dorë, Shigjetar, por kjo është një shenjë nga Universi që të tërhiqesh, të marrësh frymë dhe të heshtësh për pak kohë. Do ta kuptoni kur është koha më e mirë për të folur.
Ka një zhvendosje të madhe të energjisë diellore ndërsa dielli largohet nga shenja e tokës Virgjëresha për Peshoren e ajrosur më 22 shtator, dhe si shenjë zjarri, do të vlerësoni që nuk do të ndiheni pothuajse aq të kufizuar gjatë muajit të ardhshëm sa ndiheni për muajin e fundit. . Kjo është një kohë emocionuese për të ndryshuar rutinën tuaj të takimeve. Ju mund të gjeni aktivitete të reja që janë vërtet argëtuese, dhe nëse ato bien, kjo është gjithashtu në rregull. Të pakten ti u perpoqe.

Seksi

Netët e panumërta dhe të paharrueshme të pasionit, këtë muaj mund t’ju bëjnë të humbasni mendjen.
Ju në thelb besoni në seksin reparativ, sidomos pas një lufte të nxehtë, por partneri juaj mund të mos jetë i të njëjtit mendim. Seksi pa përfshirje mendore (dhe ndoshta edhe sentimental) këtë muaj është shumë zhgënjyes: është e domosdoshme që të rifitoni partnerin tuaj, duke bërë dashuri më parë me kokën e tij dhe pastaj me trupin e tij. Partneri juaj nuk pret gjë tjetër, veçse të joshet, të pushtohet dhe të duhet nga ju, në çdo mënyrë, në çdo kohë dhe në çdo vend.

Karriera

Muaji shtator sjell një publicitet të mirë.
Afërdita hyn në shenjën e Virgjëreshës më 4 shtator dhe ka të ngjarë që ju të jeni duke u marrë një njohje. Është e mundur që një klient të ketë shkruar një koment të shkëlqyeshëm. Ose dikush me të cilin keni punuar në të kaluarën ju ka rekomanduar përmes një faqeje interneti profesionale biznesi.
Ka një hënë të plotë në Peshqit në datën e dhjetë. Gjithashtu, Mërkuri tani është retrograde në Peshore. Gjatë dy javëve të ardhshme ju keni një mundësi për të rifutur mbikëqyrësit tuaj me idenë që ju të merrni një rritje rroge. Ju mund t’ju kenë thënë disa muaj më parë se nuk ishte koha e duhur. Tani me Mërkurin retrograde, është një ide e mirë ta riktheni këtë përsëri dhe të shihni nëse mund të merrni një datë të caktuar.
Ka një hënë të re në Peshore më 25 shtator. Gjatë dy javëve të ardhshme ju mund të ndihmoni karrierën tuaj duke krijuar disa rrjete. Ju mund t’i bashkoheni një organizate profesionale apo edhe një grupi drejtues. Tani po takoni njerëz të rinj dhe po punoni në aftësitë tuaja të të folurit publik (dhe të folurit është një nga talentet tuaja natyrore). Mund të krijoni një lidhje të mirë tani.

Shëndeti

Ky muaj mund të jetë mjaft kërkues me fokusin e tij në sektorin tuaj të qëllimeve dhe karrierës që ju inkurajon përpara dhe lart. Nëse doni të bëni më të mirën tuaj dhe të arrini objektivat tuaja, është e rëndësishme të qëndroni në formë dhe të shëndetshëm.
Vetëm për shkak se keni shumë punë për të bërë nuk do të thotë që duhet të lini pas dore rutinat tuaja të shëndetit. Nëse qëndroni me ta çdo ditë, do të zhvilloni qëndrueshmëri fizike që mund të përkthehet në qëndrueshmëri mendore, duke ju dhënë aftësinë për të arritur gjëra të mëdha.
Sidoqoftë, shkoni lehtë rreth hënës së plotë më 10 shtator, sepse mund të jetë joshëse të kënaqeni dhe më pas të ndiheni keq për ta bërë këtë. Nëse jeni të humbur, merrni veten dhe filloni përsëri.
Merrni këshilla intuitive për të udhëhequr udhëtimin tuaj personal.