Horoskopi mujor • Virgjeresha

Gëzuar kthimin diellor, e dashur Virgjëreshë! Me diellin në shenjën tuaj duhet të ndiheni të ngritur, të motivuar dhe më popullorë se kurrë.
Këto atmosfera mund t’ju frymëzojnë gjithashtu të luani me identitetin tuaj, veçanërisht nëse keni punuar drejt një pamjeje të re, hobi ose rrugë profesionale. Universi do të mbështesë ambiciet tuaja tani, që do të thotë se ku shkon energjia juaj, manifestimi do të rrjedhë. Fatkeqësisht, mund të përfundoni duke u ndjerë tepër i tensionuar nëse merrni shumë përsipër menjëherë, duke e bërë të rëndësishme që të mbani mend të largoni qëllimet tuaja në mënyrë që t’i arrini të gjitha me një ritëm të rehatshëm.
Sundimtari ynë planetar Mërkuri fillon udhëtimin e tij retrogradë përmes Peshores më 9 shtator dhe është i gatshëm t’i shkundë gjërat financiarisht për ju. Nga njëra anë, kjo lëvizje në të kundërt do t’ju kujtojë rëndësinë e kujdesit për veten, duke ju dhënë leje të përkëdhelni veten herë pas here. Nga ana tjetër, shpenzimet e papritura mund të lindin tani, kështu që ju mund të dëshironi të mbani disa para shtesë në dorë. Nëse mendja juaj fillon të ndihet e turbullt gjatë kësaj kohe, tokëzimi në natyrë dhe kënaqja e shqisave mund t’ju ndihmojë të gjeni qartësi edhe një herë.
E njëzet e dyta shënon ekuinoksin e vjeshtës ndërsa dielli bën rrugën e tij drejt Peshores harmonike. Universi do t’ju kërkojë të konsideroni se ku i jepni vlerë dhe si ndikon kjo në vetëvlerësimin tuaj. Një element materialist mund të hyjë në lojë tani, veçanërisht kur bëhet fjalë për pamjen tuaj. Përpiquni të shmangni presionin mbi veten tuaj për t’u përshtatur me zakonet e shpenzimeve dhe tendencat e modës të miqve ose kolegëve tuaj.
Ditët me fat gjatë muajit: 4, 7, 11
Ditët sfiduese: 2, 16, 24

Dashuria

Ndërsa dielli vazhdon të shkëlqejë në shenjën tuaj inteligjente në fillim të muajit, ju merrni shumicën e vendimeve tuaja romantike me trurin tuaj dhe jo me zemrën tuaj. Gjë që nuk është një gjë e keqe, por jeta juaj e dashurisë mund të përfitojë nga pak më shumë spontanitet.
Perëndesha e dashurisë Venusi gjithashtu bashkëpunon me shenjën tuaj pragmatike duke filluar nga 4 shtatori, kështu që pjesa e rëndësishme e takimit për ju është më shumë të paraqiteni në kohë, të jeni të sjellshëm dhe të keni një pamje të rregullt se çdo gjë tjetër. Po ku është pasioni, Virgjëreshë?! Ndonjëherë dashuria është e çrregullt, dhe kjo është diçka me të cilën duhet të mësoheni.
Planeti juaj fjalëshumë i shtëpisë, Mërkuri, është në drejtim të retrogradit kur kthehet në shenjën tuaj logjike në datën njëzet e tretë, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të lundroni mjaft mirë lart dhe poshtë të kësaj periudhe të paparashikueshme komunikuese. Sa më shumë të flisni, aq më shumë ka gjasa që të thoni diçka të sikletshme ose fyese. Mundohuni të mos ndiheni sikur duhet të mbushni çdo heshtje me muhabet të parëndësishme.

Seksi

Nëse ditët e fundit të gushtit dukeshin relativisht të qeta, atëherë horoskopi seksual për shtatorin do t’ju bëjë të dridheni dhe të reagoni “sipas motit aktual”. Që nga dekada e dytë e muajit, ngjarjet janë zhvilluar aq shpejt sa duket e pamundur për t’i kontrolluar ato. A duhet të pranoni një ofertë që ngre kaq shumë dyshime? Pse të rrezikoni dhe të provoni praktika të reja nëse tashmë i njihni rrugët që çojnë në kënaqësi? Në çdo rast, nuk duhet të shqetësoheni për imazhin tuaj, nuk ka asnjë arsye, pasi nuk ka asgjë më të natyrshme sesa të ndjekësh dëshirat e tua.

Karriera

Muaji shtator vë në qendër të vëmendjes anën monetare.
Afërdita hyn në shenjën tuaj të Virgjëreshës më 4 shtator dhe kjo rrit fuqinë tuaj personale. Nëse jeni duke kërkuar për një punë, ka më shumë gjasa të merrni një orar për intervistë. Nëse jeni në radhë për një promovim, ka më shumë të ngjarë që mbikëqyrësi juaj të marrë parasysh kualifikimet tuaja. Dhe kjo është një kohë e mirë për të kontrolluar në lidhje me marrjen e një rritjeje në pozicion.
Ka një hënë të plotë në Peshqit në datën e dhjetë. Gjithashtu, Mërkuri tani është retrograde në Peshore. Një mundësi financiare që keni konsideruar më parë do të kthehet me disa kushte të reja. Ju mund ta shikoni këtë nga një këndvështrim i ri. Për më tepër, dikush është i gatshëm të rritet dhe ose ta bëjë këtë me ju ose t’ju ndihmojë ta financoni atë. Meqenëse kjo është hera e dytë, ju me të vërtetë mund të dëshironi ta konsideroni këtë.
Ka një hënë të re në Peshore më 25 shtator. Gjatë javëve të ardhshme mund të investoni në biznesin tuaj. Ju mund të jeni duke tërhequr të gjitha ndalesat për të marrë pajisje, për të ngritur një zyrë dhe për të blerë disa reklama. Ju mund të gjeni një marrëveshje për disa pajisje të përdorura. Dhe mund të shikoni të punësoni një punonjës në distancë nga një vend ku kursi i këmbimit është mjaft i favorshëm për ju.

Shëndeti

Dielli në shenjën tuaj, i ndjekur nga Venusi harmonik që nga 4 shtatori, mund të rrisë nivelin tuaj të energjisë dhe t’ju frymëzojë për t’u rikthyer në rutinën tuaj të fitnesit. Me Saturnin e kujdesshëm që kthehet prapa në zonën tuaj të mirëqenies, mund të mendoni se ka shumë pengesa në rrugën për të arritur qëllimet tuaja.
Është e mundur që ju po i vendosni pritshmëritë tuaja shumë të larta. Filloni pak me një program trajnimi që është lehtësisht i menaxhueshëm dhe që mund ta bëni çdo ditë.
Ju nga të gjithë njerëzit keni një aftësi të lindur për të punuar me rutinat për të arritur qëllimet tuaja. Aplikojeni këtë në mirëqenien tuaj dhe do të filloni të shihni rezultate të mahnitshme.
Merrni këshilla intuitive për të udhëhequr udhëtimin tuaj personal.