Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

House Nation

Programi legjendë i muzikës elektronike rikthehet në Top Albania Radio me Dj që bëri historinë 20 vjeçare, Dori Dj. Bëhuni gati për Party-n më shpërthyese ku nuk keni nevojë për biletë, vjen aty ku jeni.

Mesdita e shndërrron Top Albania Radion në një klub të vërtetë ku e ftuar janë të gjithë që arrijnë radion në valët e saj tokësore, digjitale apo online. Me tendencat më elektronike, të reja të rrymave elektronike si edhe kryeveprat e DEFECTED dhe tracks-et që do të kthehen në kolonën zanore të diskotekave.

Ky program do ju bëjë të dēgjoni radion duke lëvizur gjymtyrët dhe hapur mendjen.

E Hënë - E Shtunë, 13:00

Hosts & DJs

Podcast