Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Kejvin Kalo

I diplomuar për Stomatologji në Universitetin Mjekësor të Tiranës, fillimet në fushën e media-s i ka patur 2 vite më parë, si pjesë e Blitz.al. Eksperiencë që e vazhdoi njëkohësisht me angazhimin në disa emisione televizive, ndërkohë që ka bashkëpunuar si tekstshkrues me disa artistë të njohur.

Së fundmi, krahas profesionit të tij, vazhdon të mbetet pjesë aktive e media-s së shkruar në News31.al, e televizionit dhe eksperiencës së parë në radio në “Pardon my French”, me Jonida Aliçkollin që u transmetua çdo të mërkurë ora 18:00.

Follow Kejvin