Kloi Vladi

Kloi Vladi është Dj e vetme vajzë dhe gjithashtu më e reja që Top Albania Radio ka patur ndonjëherë. Ajo ka lindur në Tiranë në vitin 2005 dhe karrierën si Dj e ka nisur në moshën 14-vjeçare.

Pasioni i madh që ajo për profesionin e DJ dhe muzikën në tërësi e ka bërë një DJ autodidakte nisur nga miksimet më të vogla në përpunimin e këngëve të ndryshme.

Momentalisht, ajo është Dj më e re në moshë në Shqipëri e cila rrugëtimin në TAR e ka nisur me një dashuri shumë të madhe.

Follow Kloi
Dj Ankloe’s – Spring Mix
1
Sia & Diljit Dosanjh
Hass Hass
2
Cannons
Loving You
3
RACK
9ΜΜ
4
Misha Miller x Sasha Lopez
Mahala
5
Nico De Andrea
Corazon
6
Manda x Nesco feat. ZADI
Only You
7
Tallisker & LA Vision
Somewhere
8
wrs
Llámame
9
Giorgos Mazonakis, Arash
Tora Tora (Boro Boro)
10
Joalin
La Chica-cá
11
SKYLAR
Jungle Type Love
12
Alewya
Play
13
Astrid S
2AM (Matoma remix)
14
Cheat Codes feat. Birdy
Head Up
15
Klangkarussell, GIVVEN
Afterglow
16
Bakermat
Baianá
17
Peggy Gou, Lenny Kravitz
I Believe In Love Again
18
The Knocks & SOFI TUKKER
One On One
19
Cassö x Raye x D Block Europe
Prada
20
Claude
Layla (Take Me On Your Way)